Тиждень Ввічливості і Доброзичливості

Тиждень Ввічливості і Доброзичливості

З 10 по 19 лютого у початкових класах відбувся Тиждень Ввічливості і Доброзичливості. У кожному класі працювали творчі групи, в яких учні збирали прислів’я, готували малюнки, оформлювали разом із вчителями класні куточки, збирали матеріал, творчі роздуми для виховних годин.

Учні 1-Б класу провели виховний захід «Містечко вихованих людей». Діти складали «Кодекс ввічливої людини», правила спілкування за допомогою чарівних слів.

Вихованці  1-Г класу підготували вікторину «Дружба – найдорожчий скарб». В ігровій формі розглядали життєві ситуації і складали поради, які допоможуть у виборі друзів.

Діти 1-Д класу подорожували «Дорогою добра». Провели у класній родині конкурс творчих робіт, а також багато говорили про етику стосунків, взаємодопомогу, приязне і доброзичливе ставлення один до одного, і як саме виховувати в собі порядну людину.

У 4-Г класі відбулося засідання дитячого клубу «Доведи свою думку». Діти підготували творчі роботи, які презентували у класі. Цього разу учні працювали над темою «Стежками добра» та вчилися доводити власні думки про те, що таке добро і зло.

Серед 3-х класів була проведена виховна година «Людина починається з добра».

Тиждень Ввічливості і Доброзичливості початкова школа, новини гімназії, Київ, Україна

<< Назад