Останній дзвоник - 2024

      Свято Останнього дзвоника завжди неповторне, чутливе й ніжне. Дівчата - у вишуканих сукнях, юнаки - у білих сорочках з метеликами, а на руках майорять синьо-жовті стрічки. Незабутня, емоційно зворушлива атмосфера панувала на подвір'ї Скандинавської гімназії, де зібралися випускники 9-х та 11-х класів, десятикласники, гості, батьки, педагогічні працівники. Дев'ятикласники зачарували зворушливим та граційним виконанням прощального танцю.
      Вишуканість, стійкість, незламність, любов до рідної землю, надію на переможне майбутнє передав довершений вальс одинадцятикласників.

      З цією композицією випускники (керівник Валієва О.) здобули ГРАН-ПРІ в районному мистецькому челенджі "Дитинства вальс прощальний-2024" серед закладів загальної середньої освіти Дарницького району. Несіть у майбуття на крилах піднесеності, радості, добра успіх, щастя, мир і перемогу нашій Україні!
      Багато яскравих, неймовірно цікавих пригод пережили учні нашої гімназії протягом навчального року: конкурси, спортивні змагання, концерти, квести! І звичайно, цікаві уроки. Інколи було складно, але ми справились! А сьогодні кожен клас мав можливість поділитись яскравими миттєвостями свого шкільного життя, представивши до перегляду свої відеоролики.  В актовій залі лунала «Червона калина», гімн Сканді, патріотичні пісні, вітання від класних керівників і слова подяки від учнів. А наостанок продзвенів останній дзвінок, сповіщаючи про початок канікул! Скандинавка - це круто!🤘

Відео дивитись тут