Тиждень математики та інформатики

     З 20 листопада по 25 листопада в гімназії відбувався тиждень  математики та інформатики, який розпочався радіогазетою «Видатні українські вчені-математики». Упродовж тижня вчителі кафедри підготували різноманітні цікаві заходи.
     На уроці-подорожі «Політ до зірки Альфа Центавра» гімназисти 5-х класів шукали скарби, розв’язуючи математичні та логічні задачі. Свої знання з інформатики учні 5-х, 6-х, 7-х класів демонстрували під час захоплюючого квесту «Подорожуючи сторінками  інформатики». А звання «Магістр інформатики» отримали найобізнаніші гімназисти.
     В актовій залі відбувся брейн-ринг з математики. Учні 8-А, 8-Г, 8-Є класів змагалися за призові місця, демонструючи математичну обізнаність та майстерність. Перемогу здобув 8-Є клас. Гарний настрій допомагали створювати Капінус Дарія, Лісниченко Дарія, Молодецька Дарія, Ковпоша Дарія, Безугла Олександра.
     Під час конференції «Лірики і математики. Дискусія триває» гімназисти 11-х класів переконалися, що не можна відділити людський інтелект від емоцій. На підтвердження  цієї тези лунали вірші Бориса Слуцького, Остапа Вишні, Софії Ковалевської.
      Учні 7-10 класів змагалися з пілотування дронів, а на фестивалі шведінгів, який в гімназії проводився вперше,  учні 11 класів представили свої дебютні кіноремейки.
     Упродовж тижня гімназисти брали  участь у конкурсі газет  «Яскравий світ навколо нас». На другому поверсі гімназії для учнів організовано  фотовиставку  «Кенгуру скликає друзів».
     Дякуємо всім за участь. Бажаємо подальших успіхів та натхнення вчителям і учням!