«Родинний тиждень» творчо-інтелектуального фестивалю у початковій школі

Підсумком фестивалю «Сузір'я початкової школи – 2014»   03 березня стало свято нагородження переможців конкурсів та учасників персональних виставок «Алло, шукаємо таланти!».

Яскравим початком концерту був український таночок у виконані учнів 2-А класу. Юні глядачі мали можливість послухати декламування віршів найкращих читців поезій: Кедровської Софії, учениці 1-Є класу, та Кисіленко Марії, учениці 2-Г класу. Вразили своїм дивовижним співом учениці 3-Д класу Охрімчук Ольга та Тарасенко Вероніка. Окрасою концерту були ведучі - учні 3-Г класу Вороніна Дар'я та Здоровець Богдан. Протягом святкового концерту учням початкової школи, які отримали призові місця, були вручені грамоти  заступником директора з НВР Коломієць Надією Леонідівною  та завучем з  іноземних мов Тараян Іриною Євгенівною. Велику подяку  висловлюємо організаторам свята Смотровій Оксані Анатоліївні та Бондар Олені Олександрівні.

4 та 5 березня у спортивній залі  проводилися  змагання для учнів 1-2 класів  «Веселі старти міцної сім'ї», для  3-4 класів «Козацькі забави для дружньої родини». Діти спритно бігали через перешкоди, активно намагалися влучити м'ячем у ціль, стрибали на скакалках тощо.

Результати  спортивних змагань:

серед 1-2 класів
І місце  –  1-А, 2-А класи,
ІІ місце  –  1-Є, 2-Г класи,
ІІІ місце – 1-Б, 1-В, 2-В класи;

серед 3-4 класів
І місце –  3-В,4-Д класи,
ІІ місце – 3-Д, 4-Є класи,
ІІІ місце – 3-Г, 4-В класи.

6 березня до свята жінок учні 3-Г класу разом із своєю вчителькою Черноус Зоєю Петрівною  провели святковий ярмарок «Несемо у світ красу», до якого долучилися учні, батьки та вчителі 1-Г, 1-В, 3-А, 3-В, усі 4-і класи. Діти продавали роботи, зроблені своїми руками. Тут можна було придбати різноманітні листівки, сувеніри та записники для дівчаток і жінок, цікаві дитячі роботи до свята 8 Березня.

Учні 2-А класу разом із вихователем Дзьомою Олесею Володимирівною   зібралися у сімейному колі, щоб привітати зимових іменинників на святі «Ми прийшли вас привітати!». Другокласники потрапили у подорож до зимової казки, де на них чекали привітання, конкурси, змагання, подарунки  від головних героїв Казкарів – Павлова Олексія та Аксьонкіної Софії, Зими – Морозової Анастасії, Сніговичків – Пилипенко Аліси та Білоуса Єгора. Завершенням свята була милозвучна пісня, що подарувала всім гарний настрій.

Також у цей день учні 2-Г класу під керівництвом вчителя Знаєнко Галини Юріївни за участю вчителів англійської мови Нагорної Тетяни Костянтинівни, Шаповаленко Вікторії Станіславівни, Мариненко Олени Петрівни зі сцени актової зали привітали жінок зі святом весни. Оригінальний сценарій родинного свята «Усе починається з мами» дозволив батькам почути, як другокласники на високому рівні вміють декламувати вірші, співати, висловлювати думки англійською мовою. Щирі почуття до бабусь, матерів, вчителів лунали у піснях, віршах, сценках українською. Діти кружляли у таночках, показували вміння грати на музичних інструментах.

Протягом тижня під керівництвом Репінецької Ю.М. проводилася виставка «Вітальна листівка до 8 Березня», виготовлена руками  учнів 3-4 класів. Дитячі роботи  зацікавили своєю оригінальністю і неповторністю. 

«Родинний тиждень» творчо-інтелектуального фестивалю у початковій школі

«Родинний тиждень» творчо-інтелектуального фестивалю у початковій школі

«Родинний тиждень» творчо-інтелектуального фестивалю у початковій школі

<< Назад