Професійний тренінг

25 жовтня та 8 листопада 2013 року психолог гімназії Анна Брюханова провела з учнями 10-Б класу тренінг професійної орієнтації та ознайомлення з попитом на сучасному ринку праці. Метою тренінгу є визначення можливої сфери та напрямку діяльності, комфортної для конкретної особистості. Під час тренінгу учні займаються самоаналізом, знайомляться з основами ведення переговорів, напрямками та об’єктами робочої діяльності, списком професій, вивчають особливості власного темпераменту, аналізують звичні лінії поведінки. Також під час тренінгу проводиться аналітична гра на визначення власної ролі в груповій динаміці з подальшим аналізом ролей.

Більшість учнів після тренінгу заявляє про його ефективність: хтось визначається з напрямком майбутньої діяльності, хтось підтверджує вже обране спрямування, а хтось принаймні замислюється над принципами обирання майбутньої професії.

Тренінг професійної орієнтації та ознайомлення з попитом на сучасному ринку праці Проведення тренінгу у Скандинавській гімнназії

<< Назад